27 Mayıs 2018 Pazar

Two and a Half Men



Friends, How I Met Your Mother, Everybody Loves Raymond gibi bir sürü popüler, eğlenceli sit-com dizisi varken Two and a Half Men de nerden çıktı diyebilirsiniz. Kısmen haklısınız ama bu dizi komik be abi. Bir dizide sütcüsünden tüpcüsüne, aşçısından uşağına her harakter mi aşırı komik olur. Şunu söylemeliyim ki başlangıçta saydığım ve onlara benzer bi çok dizi izledim  hepsi gerçekten başarılı diziler bunu tartışmamıza bile gerek yok fakat  izlerken durdurup güldüğüm tek sit-com Two and a Half Men dir.

Başrollerini Charlie Sheen(Charlie Harper), Jon Cryer(Alan Harper) ve Angus T. Jones(Jake Harper)’ in üstlendiği bu dizi i-na-nıl-maz.  Dizinin konusuna gelecek olursak.Charlie başarılı bir jingle yazarıdır. Okyanus kenarında evi olan, tek gecelik ilişkileri, alkolü ve pokeri seven varlıklı biri olan Charlie’nin kapısına bir gün eşi ile kavga edip evden ayrılan kardeşi Alan ve onun oğlu Jake gelir ve kısa bir süreliğine kalacak yere ihtiyaçları olduğunu söyler. Kardeşinin ve yeğeninin bu isteğini geri çeviremeyen Charlie’nin hayatının nasıl değişeceğinden haberi yoktur.

Orta halli bir ekonomik düzeyde yaşayan,  eşinden boşanmasıyla birlikte nafaka ödemek zorunda kalan  Alan oğlu ile birlikte hayatını hızlı yaşayan Charlie’ye sorun çıkartmalarını komediye dönüştüren yapım 8 sezon devam ettikden sonra. Sağlık problemleri nedeniyle diziden ayrılan Charlie Sheen’in yerine Ashlynn Kutcher katılıyor ve dizi finale onunla devam ediyor.
Bu diziyi anlatırken biraz zorlandım.Dürüst olmak gerekirse sit-com diziyi anlatmak pek kolay değilmiş. Tavsiyem sadece bu yazıyla diziye önyargılı davranmayın pişman olmayacaksınız. İyi seyirler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder